sunnuntai 28. marraskuuta 2010

4 vuotta täynnä

Tänään vietettiin esikoisen 4-vuotis syntymäpäiviä ja toiveesta sinne tein siis hämähäkki kakun. Ja vaikka miesväki ensisilmäykseltä hämähäkki-parkoja väitti kovasi mustekalan näköisiksi, niin kyllähän nuo tuossa kakun päälä varsin hämähäkkimäisiä lopulta olivat.
Kakkupohjana on kaksi kääretorttupohjaa, taas kerran kokosin kakun vuokaan jotta sain puolipallon muotoa. Täytteeksi tällä kertaa laitoin banaanisiivuja sekä sitruunakiisseliä (ohjetta ei valitettavasti ole antaa, katastrofaalisen iltapalan seurauksena eilen esikoinen onnistui uittamaan ohjeen maidossa), päällä on marsipaania, hämähäkin verkko on maalattu elintarvikevärillä ja hämähäkit tein sokerikuorrute massasta, jota onnekseni löysin Ullanunelmasta mustana. 






Pavlovankin tein. Ja sain vihdoin hommattua SEN kakkualustan. Ja pavlova oli juurikin niin syötävän herkullisen näköinen alustallaan kun kuvittelinkin.
Koska tuoreita marjoja ei tähän aikaan vuodesta ole tarjolla, tein tällä kertaa hedelmä pavlovan. Päälle laitoin kiiviä, persikkaa ja viinirypäleitä. Taisi torttu vieraillekin maistua, sitä oli jäljellä pieni nokko kun viimeisestkin vieraat juhlista lähti.







Sen lisäksi että esikoinen saavutti tänään kunniakkaan 4 vuoden iän, pääsimme aikaisemmin tällä viikolla tavoitteeseemme roolipeliporukkamme kanssa. Olemme viimeiset reilun 4 vuotta kahlanneet Maailman suurinta luola holvia läpi ja viime pelikerralla viimein kohtasimme vihollisen jota olemme etsineet koko luolan holvauksen ajan. Hieman haikein mielin mietin mitä tuleman pitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti